15 Temmuz 2014 Salı

Başlıksız

O kadar çok kızın enayilikleri yüzünden saçma sapan ilişkiler yaşadıklarını gördükten sonra dayanamayıp yazmaya karar verdim.
Bak canım, hani sen sözde çok sevdin o adamı. Hani sana göre çok zengindi, arabası vardı fiyakalı. Çok yakışıklı değildi belki ama her istediğini alırdı o sana. Tek bir derdi vardı senin için, aradığında ulaşamıyordun, hep şüphen vardı yalan söylüyor diye. Ama o zengindi, seni bu fakir viraneden kurtaracaktı.

Ona güvendin. Daha önce yattığın 15 adama güvendiğin gibi, ona da güvenmekte bir sakınca görmedin ve yattın. Her çağırdığında gittin onunla seviştin, seni kullandığını anlamayacak kadar gerizekalıydın çünkü. Veya bu fakir hayatından o kadar bezmiştin ki, onunla evlenip bu hayattan kurtulacağına inanmıştın.
Ama sevgili gerizekalı, o adam asla seninle evlenmeyecekti. Çünkü o adamın evlenmeyi planladığı, bırak evlenmeden önce yatmayı, saçının teline bile dokunurken kıyamadığı, gerçekten sevdiği başka biri vardı. Evet sevgili gerizekalı, adam seni malum ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyordu ve zamanı geldiğinde seni bir tuvalet kağıdı gibi fırlatıp atacaktı.
Gerçi sen biliyorsundun zaten adamın başkasıyla olduğunu ama kendini çok bir bok sandığından o kızdan kurtulurum nasılsa diye düşünmüşsündün. Pardon tatlım bir Adriana Lima'sın sen dimi? Boy desen selvi gibi (ama maki grubundan çaktırma). Saç desen upuzun (ama süpürge gibi çaktırma) Göt desen kaç kere verdin kim bilir? Ağzın da yalama olmuştur artık zaten. Üzgünüm ama yaşadıklarını hak ediyorsun sen. Ama hala akıllanmıyorsun işte. Ne diyim ben sana be gerizekalı, beter ol inşallah..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder