10 Temmuz 2014 Perşembe

İlişkiler Üzerine

Genel olarak iki kanka arasında, güzel bir kız veya yakışıklı bir erkek görüldüğünde geçen muhabbeti bir irdeleyeyim dedim. 

"- Offf şuna baksana ne kadar yakışıklı / güzel, ama sevgilisi var yanında yaaa :(
- Olsun canım ayırırız. Hem yanındaki çok çirkin zaten.."

Tabi canım ayırırsın, rüyanda ayırırsın. Hadi ikisini ayırmayı başardın, senle çıkmaya başladı diyelim. Senin için sevgilisinden ayrılan insan,
sence seni de başka birisi için terk etmez mi? Belli ki ayran gönüllü.. Gerçekten seven, düzgün, evlenmeyi düşünebileceğin birisini arıyorsan, sakın ola sevgilisinden ayırdığın birini seçmeye kalkma. Zaten yuva yıkanın yuvası olmaz derler, seni de aldatır. Ama illa "yok bozacağım ilişkilerini, beni sevecek" diye diretmekte inat ediyorsan, hak ediyorsun zaten aldatılmayı. (Böyle kişilere naçizane tavsiyem OKB olma ihtimalinden dolayı, profesyonel yardım almaları.)

Böyle bir olayda, her şekilde yakışıklı ya da güzel şahsın yanındaki sevgilisi (senin çirkin diye hitap ettiğin) kazanmış oluyor. Nasıl mı? Kısaca nasıl anlatıyorum hemen; eğer sevgilisini terk edip seninle birlikte olmayı tercih ederse; senin, ayran gönüllü, haysiyetsiz bir sevgilin olmuş oluyor, diğeri de yol yakınken "sayende" kurtulmuş oluyor. Eğer her türlü yamanmaya çalışmana rağmen sevgilisini terk etmiyorsa, işte o, aşka saygısı olan, sevgilisine değer veren bir erkektir, boşu boşuna ilişkilerine zarar verebileceğini düşünüp de kendini üzme, yeni arayışlara yelken aç.

Birde hazır konu ilişkilerden açılmışken sevgilisinden ayrılır ayrılmaz eski sevgililerini tek tek arayanları  bahsetmeden geçmek olmaz. Canım adı üstünde eski sevgili, bir kere denemişsin olmamış, daha neyini zorluyorsun. Hem şuan daha mutlu olduğunu görüp 2 katı üzülme ihtimalin de var. O yüzden çek elini o telefondan, ex.e mesaj atmak yok. Hadi aradın diyelim, tekrar başladınız diyelim. Nereden bileceksin ki; asıl amacının senden intikam almak olmadığını. Aniden zort diye bırakırsa seni, görürsün o zaman gününü.

Sizi sevmeyene takılıp kalmayın, çıkarın at gözlüklerinizi, dünyaya bakın. Belki de sadece sizi seven ve mutlu olacağınız insan az ilerde.. Başkalarının ilişkilerini bozmak istemeden yaşayacağınız, mutlu günler diliyorum..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder