23 Mart 2013 Cumartesi

NASIL YANİ?


Şimdi size süper bir haberim var. İkiden fazla elimiz var :) Nasıl mı? Hemen anlatıyorum. Ellerimiz doluyken herhangi bir şeyi nasıl tutarız ya da bir yeri nasıl açarız? Ellerimiz doluyken ağzımızla tutabilir, omuz veya ayağımızla kapıyı açabilir, dirseğimiz yada burnumuzla zili çalabiliriz. Hatta yeren düşen bir şeyi ayağımızla bile alabiliriz. O yüzden ne yapıyoruz, sadece iki elimiz var diye şikayet etmiyoruz..

Gelelim bir başka olaya... Bankadasınız ve herhangi bir işlem yaptırdınız, işlemin sonunda bankacı size imzalamanız için bir makbuz uzatıyor. Siz ise nereyi imzalamanız gerektiğini söylediği anı kaçırdınız. Rank!! Şimdi nolacak, "nereye imza atacağım, adımı da yazmam gerekiyor mu?" gibi yüzlerce soru bir anda kafanızı allak bullak eder. En sonunda cesaretinizi toplayıp bankacıya o soruyu sorarsınız; "buraya mı imza atacaktım?"  Bankacı "daha önce göstermiştim ya" edasıyla size tekrar gösterir ve her şey yoluna girer. Peki ya sizin o anda ki stresiniz ileride büyük bir soruna yol açarsa.. Ya artık bir banka fobiniz varsa...

 24.04.2004 tarihinde yazdığım bir yazı :)

1 yorum:

  1. bence bankacı bu soruyu musterıye sordurtmuşsa zaten emeline ulaşmış demektir amaçlarıda zaten bakmadan imzalamamız değil mi!!!

    YanıtlaSil